Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
grotekweektent.over-blog.com

Complete Kweektent - Een Wiettent Kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

De groeifase kan met bijna elk type kweeklamp namelijk wel overbrugd worden en kan ingekort worden als dat nodig is. Wij raden aan om een kleinere grow plangron green sensation tent kopen lamp met een lager verbruik te gebruiken tijdens de groeifase, zodat je meer geld kunt steken in het kopen van een goede bloeilamp.

Als je in dit stadium voor gemak wil gaan en de volledige controle wil houden over je groeiomgeving, hebben wij met de De kweektent goedkoop kweektent Mini (30x60x30cm) de perfecte oplossing voor je. Een complete set die je binnen een uur in iedere hoek van je huis kunt opzetten.

Kostentechnisch is kweken met LED inmiddels ook veel interessanter dan met HPS, want met de meeste LED kweeklampen in ons assortiment ben je na 2.5 tot 3 jaar al goedkoper uit als je met LED kweekt, omdat je daarmee fors bespaart op je stroomrekening.

Opbrengsten die je zult behalen met je completen kweektent is afhankelijk van de verlichting die je gebruikt LED of HPS verlichting en uiteraard de verzorging die vereist is. De LED technologie is volop in ontwikkeling kweeklampen te koop en het is pas sinds het begin van deze eeuw dat ze ook geschikt waren om planten mee te kweken. Voor meer informatie, bezoek onze website https://www.growspot.nl/.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post